Vés al contingut

notícies relacionades

La família Vedruna celebra i manté viu el seu carisma

(Jordi Llisterri/Glòria Barrete–CR/Vic) Les germanes vedruna sempre somriuen. I més quan estan de festa. Dins dels actes dels 190 de la fundació de les Carmelites de la Caritat Vedruna, aquest cap de setmana van celebrar-ho amb una trobada organitzada a Vic per la nova província europea. Va ser un acte sobretot festiu coincidint amb la celebració del dia de Santa Joaquima de Vedruna. Un dissabte de trobada amb una eucaristia, un dinar i un festival al voltant de les obres d'art que ha inspirat en gairebé dos cents anys la santa nascuda a Vic.

Educar a l'estil Vedruna té futur

(Laura Mor i Jordi Llisterri –CR/Vic) La pedagogia de l'amor que va predicar Joaquima de Vedruna té el relleu assegurat. En són una mostra el miler d'alumnes, mestres i professors de Vedruna Catalunya Educació reunits divendres al'Auditori de l'Atlàntida de Vic. Junts van celebrar els 190 anys d'una congregació que avui impulsa 36 escoles al nostre país i que té presència a Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia.

Les germanes Vedruna celebren 190 anys i renoven la seva vocació educativa

(CR) Aquest divendres les Germanes Carmelites de la Caritat-Vedruna celebren els 190 anys de la seva fundació. Iniciada a Vic per Santa Joaquima de Vedruna, avui és la congregació religiosa amb més escoles a Catalunya, 36 a tot el territori. La celebració obre també una nova etapa de renovació educativa d’aquesta xarxa de centres docents.

Veure la fe