Vés al contingut
Catalunya Religió

(Jesuïtes Educació) El proper mes de setembre Esteve Mogas prendrà el relleu a l'actual director general de la Fundació Jesuïtes Educació, Enric Masllorens, que en els darrers sis anys ha estat dirigint la institució. Esteve Mogas és des de fa deu anys membre del Patronat de la Fundació, càrrec que darrerament exercia conjuntament amb el de vicepresident econòmic del Patronat. Llicenciat en Administració d’Empreses i MBA per ESADE, en els darrers deu anys ha estat professor d’ESADE, institució en la qual va dirigir també l’Executive MBA. Més recentment, la seva àrea d’especialització s’ha dirigit cap al lideratge discernent, basat en la presa de decisions estratègiques en base a l’acord. Mogas té també una llarga trajectòria en el món empresarial, amb més de quinze anys a la multinacional HP Inc. (Hewlett Packard), on ocupà diferents responsabilitats en les direccions de màrqueting estratègic i comercial.

El nou director general, que s’incorporarà el proper 1 de setembre, substitueix Enric Masllorens, que acaba una etapa de sis anys a la institució. En paraules del propi Patronat, la tasca de l’actual director general ha estat complexa en uns temps complicats, marcats internament per la voluntat de fer créixer el sentiment de xarxa a les escoles Jesuïtes de Catalunya i, externament, per la necessitat de donar bona resposta a l’alumnat i les seves famílies davant de la pandèmia.

Jesuïtes Educació inicia així doncs una nova etapa pel que fa la seva direcció, marcada pel canvi de paradigma que afecta el món educatiu, i de manera més intensa, l’escola concertada. En aquest context, Esteve Mogas treballarà per posar en valor la singularitat del projecte educatiu jesuïta, reforçant la identitat ignasiana de les escoles per seguir sent fidels al seu propòsit.

Creada l’any 2000, la Fundació aglutina el coneixement i l'esforç de les vuit escoles Jesuïtes de Catalunya, promovent el seu treball en xarxa per enriquir el projecte dia a dia. Formada per 2.000 educadors al servei de 14.500 alumnes, amb el ferm propòsit d’educar homes i dones amb els altres i per als altres.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.