×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Amb motiu de les eleccions municipals del proper 26 de maig de 2019, el proper dilluns 6 de maig se celebrarà una nova Jornada del Cicle dels Dilluns dels Drets Humans. L'Auditori de Cristianisme i Justícia acollirà les propostes i reivindicacions de les entitats socials de Barcelona cap als representants dels partits polítics municipals.

El debat comptarà amb la participació de candidats de totes les forces polítiques amb presència al ple municipal de Barcelona. Participaran Joan Subirats, de Barcelona En Comú; Ferran Mascarell, de Junts per Catalunya; Marilén Barceló, de Barcelona pel Canvi - Ciutadans; Elisenda Alemany, d'Esquerra Republicana de Catalunya; Albert Batlle, del Partit Socialista de Catalunya; Ignacio Sánchez, del Partit Popular Català, i Maria Rovira, de CUP - Capgirem Barcelona.

El debat, moderat per la periodista del diari Ara, Mireia Esteve, tractarà temes com habitatge, remunicipalitzacions i dret a l'aigua, dret a la ciutat i turisme, pobresa i desigualtat, i drets de les persones migrades.

Cada entitat o moviment social tindrà dos minuts per plantejar el tema i realitzar la pregunta als representants dels partits polítics, que tindran 59 segons per exposar les seves propostes en aquella matèria concreta.