Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Claretians) L’Editorial Claret ha publicat, com és habitual en aquestes dates, diferents materials que busquen acostar la paraula de Déu d’una manera quotidiana: a través de l’evangeli de cada dia comentat, d’una agenda de butxaca o d’un calendari amb les Mares de Déu dels bisbats catalans. Les novetats per aquest 2022 són tres:

Paraula i Vida 2022 és l’evangeli comentat de cada dia, perquè serveixi com a clau d’interpretació i guia per a la meditació personal o en grup. Recull les lectures evangèliques que l’Església catòlica proposa en la litúrgia diària.

El Calendari Marià de paret 2022 està dedicat a les diferents Mares de Déu dels bisbats catalans: Mare de Déu de la Pietat, Mare de Déu de Montserrat, Mare de Déu del Bosc, Mare de Déu de la Cinta, entre d’altres. Té un format de 30,5 x 32,5 ideal per penjar a la paret i ressalta les festes marianes celebrades a Catalunya. També inclou el dia del mes i la setmana litúrgica. Cada imatge en color està acompanyada d’un breu fragment dels goigs d’aquesta Mare de Déu.

Diakonia 2022 és una agenda de butxaca que contempla la guia de l’Església de Catalunya: els serveis diocesans i interdiocesans i les cases de l’espiritualitat de Catalunya. Inclou un planificador anual a doble pàgina, una agenda de quatre planes per setmana amb comentaris per als diumenges i amb el número de setmana de la litúrgia de les Hores, els calendaris 2022 i 2023, la lectura continuada de la Bíblia per a cada dia de l’any i, finalment, un directori de telèfons personals.