Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

(Jesuïtes) La revista Selecciones de Teología es una revista que tradueix i condensa els millors articles teològics que publiquen revistes de tot el món. Es va començar a publicar l'any 1962 en ple inici del Concili Vaticà II. Des de fa uns anys ha entrat a formar part de les publicacions del centre d'estudis Cristianisme i Justícia, que en porta tant el procés d'edició com també l'administració.

La revista es publica quatre cops l'any, s'envia a tot el món només a les persones que esta subscrites. Tot i això, coincidint amb l'època de confinament que vivim hem decidit posar en obert els dos darrers números (232 i 233).

És una revista que pot interessar tant a persones especialistes (teòlegs i teòlogues, mossens, agents de pastoral, professors de religió, catequistes...) com també a persones interessades en aprofundir i actualitzar la seva fe i el seu pensament a la llum dels grans temes teològics i espirituals de l'actualitat. En el darrer número (233), per exemple, es parla de l'eutanàsia, de les víctimes d'abús a l'església o de la doctrina social catòlica a l'era digital.

Temàtica
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.