Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) L’Associació Cristianisme al Segle XXI reprèn les seves activitats de manera telemàtica durant el darrer trimestre del 2020, amb la presència d’Edith Wustefeld, Joan Manuel Tresserras i Teresa Frocades.

L’entitat, que va ajornar totes les activitats presencials a causa de la pandèmia, no considera constata que “no sembla recomanable reprendre presencialment aquestes activitats”, segons han declarat en un comunicat, motiu pel qual reprendran telemàticament les seves activitats.

Les sessions d’Espai Obert, conferències obertes al públic, es realitzaran per la plataforma de videoconferències Zoom, on es podrà escoltar a la persona conferenciant i fer preguntes oralment, o per escrit en cas de no disposar de micròfon.

Tres conferències

El programa de conferències comença el dissabte 3 d'octubre a les 11 del matí, amb la dissenyadora del projecte “Construir la utopia”, Edith Wustefeld que parlarà sobre les noves formes d'organització col·lectiva per una societat més justa. El dissabte 24 d'octubre, l’exconseller de cultura Joan Manuel Tresserras impartirà la seva conferència sobre “La premsa, els digitals i el control de la gent”. La primera part d’aquest cicle acabarà el dissabte 28 de novembre amb la qüestió de la “Ideologia de gènere”, que anirà a càrrec de Teresa Forcades, monja benedictina.

Per accedir a la sessió del dissabte 3 d’octubre haureu de clicar aquí per seguir l’enllaç.