Vés al contingut

“Tothom anava a inscriure’s a la seva població d’origen. També Josep va pujar de Galilea, del poble de Natzaret, a Judea, al poble de David, que es diu Betlem.” ... ”Juntament amb Maria, amb qui estava unit per acord matrimonial. Maria esperava un fill.”

---------------------------------------------

Llarg camí, fred, estones de silenci, poques paraules. No poden anar ràpid. Mirant-se ja entenen quan cal parar... I de forma constant reciten en el seu cor, o junts, aquells salms que van aprendre a casa...

– Vós, Senyor, sou el meu Déu; jo us cerco. Tot jo tinc set de vós, per vós es desviu el meu cor, com terra eixuta sense una gota d’aigua. (del salm 62)

Enaltiu el Senyor: que n’és de bo! Perdura eternament el seu amor. Que respongui la casa d’Israel: Perdura eternament el seu amor. (del salm 117)

Estic en mans del Senyor. ¿Com podeu dir-me: “Vés-te’n errant, ocell, per les muntanyes”? (del salm 10)

És del Senyor la terra i tot el que s’hi mou, el món i tots els qui l’habiten. Li ha posat els fonaments dins dels mars, i les bases a les fonts dels rius.

(del salm 23)

Perquè la Paraula del Senyor és sincera, es manté fidel en tot el que fa; estima el dret i la justícia, la terra és plena del seu amor. (del salm32)

Oh! Que vingui de Sió la salvació d’Israel! Quan el Senyor renovi la vida del seu poble, Jacob s’omplirà de goig, Israel s’alegrarà. (del salm13)

Uns es fien dels carros, altres dels cavalls. Nosaltres invoquem el nom del Senyor, el nostre Déu. Ells no s’aguanten i cauen, nosaltres resistim a peu dret. (del salm 19)

-----------------------------------------------

7 Que en són, de bonics, per les muntanyes
els peus del missatger de bones noves
que anuncia la pau i la felicitat,
que anuncia la salvació
i diu a la ciutat de Sió:
«El teu Déu ja regna!»

8 Criden els teus sentinelles, alcen la veu,
tots junts criden de goig
quan veuen amb els seus ulls
que el Senyor torna a Sió.

9 Esclateu totes alhora en clams de joia,
ruïnes de Jerusalem:
el Senyor ha consolat el seu poble,
ha alliberat Jerusalem.

10 Als ulls de tots els pobles
el Senyor ha estès el seu sant braç,
i d’un cap a l’altre de la terra tothom veurà
la salvació del nostre Déu.

Isaïes 52, 7-10

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.