Vés al contingut

L’Associació CINTRA ens convida a participar en la eucaristia-funeral pel nostre estimat germà Joan Lluís Casanovas i Mañà que tindrà lloc el proper dimecres, dia 30 de setembre, a les 19:00 hores a la Parròquia del Carme, de Barcelona, al carrer Bisbe Laguarda, número 10.

El passat 12 d’agost, el germà de La Salle Joan Lluís Casanovas moria en un accident de muntanya. Després d’una llarga trajectòria vinculada singularment a l’educació i al treball amb els més necessitats, el germà Joan Lluís va estar, des de la seva creació, una de les ànimes de Cintra.

Cintra és un projecte intercongregacional dedicat a nois i noies de secundària que tenen moltes dificultats de continuïtat en una escola ordinària al Raval de Barcelona.

Tot el curs passat en Joan Lluís va estar angoixat per que Cintra perdia el local on estava ubicat i no es trobava alternativa, la qual cosa podia suposar la seva desaparició. Finalment es va trobar solució i en Joan Lluís va poder fer uns dies de vacances tranquil. Han estat el preludi dels descans etern prop del Pare. Junt al testimoni de compromís radical amb els més febles en Joan Lluís ens ha llegat també un testimoni de fe, d’espiritualitat i de germanor. Tan de bo trobi continuadors i el seu testimoni trobi bona terra on arrelar.

Grups

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.