Vés al contingut

(Delejove Lleida) Després d'haver presentat el calendari dels serveis i activitats de la delegació de joves del bisbat de Lleida per al curs pastoral 2015-2016. (imatge de sota), s'atansa el recés d’advent que organitza la delegació de joves de la diòcesi de Lleida, que tindrà lloc al casal Claver de Raïmat, del divendres 4 de desembre nit fins el dimarts 8 al migdia.

Aquest any hi ha dues novetats:

a) Canviem el lloc del recés (els últims anys era a Poblet), i

b) És un recés personalitzat

Això últim significa que no hi haurà el tradicional ponent que ens dóna pistes per al temps de silenci, sinó que un grup de 7-8 adults s’encarregarà d’un nombre de joves adient per a atendre’ls personalment (Cada adult acompanyarà entre 3 i 4 joves). Tot i suposar un esforç afegit per a nosaltres, hem considerat que val la pena oferir aquesta modalitat per la major qualitat en l'atenció que donem a cada jove.

Es dirigeixen aquestes paraules per explicar millor aquesta proposta, i animar a convidar a aquells joves de la parròquia, col·legi, família, moviment, obra apostòlica, etc. A vegades cal una espenta o un recordatori. Molts joves no han fet mai un temps llarg de silenci perquè ningú els ha convidat.

Qüestions pràctiques que cal tenir en compte:

1.Per a fer la inscripció, cal fer un mail a la direcció dpjlleida@gmail.com Un membre de l’equip de la dpj us indicarà com heu de procedir (Sergio o Mercedes)

2.El preu és de 80€, però ningú s’ha de quedar sense participar del recés per dificultats econòmiques.Ingressar la quantitat al nº c/c ES51-2100-0181-2801-0155-2505 Posar NOM de l’ingressant + “Raïmat”.

3.El recés és per a majors de 18 anys.

Per a qualsevol dubte o consulta, truqueu al mòbil 600 770 456

Mn Xavier Navarro, delegat de joves

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.