Vés al contingut

(La Salle Catalunya) “Cançons per a la pregària i la festa”. Aquest és el lema que acompanya novament l’últim treball del grup 70xset, “Cor amb cor”, segona part d’una proposta pedagògica i engrescadora per a l’evangelització dels nens i nenes que s’inicià amb el “Braç amb braç”. Aquest ha estat l’objectiu de tot aquest treball, el qual aprofita també per recuperar cançons com “Mare del Sud” (del disc “Qui diu que no cal?”) i “Com Jesús”, versió de la cançó coneguda com,“L’esperança de La Salle”. El disc es podrà adquirir a Pastoral La Salle Catalunya (pastoral@lasalle.cat), a través del propi grup (mitjançant la pàgina web, el Facebook o el correu, 70xset@lasalle.cat ) o directament a la Llibreria Paulines o a la Llibreria Claret, editorial d’aquest nou volum juntament amb La Salle Catalunya.

El nou CD està compost per 18 cançons i un Bonus track. Entre d’altres, hi trobareu les cançons de lemes com “Amb tu, amics i germans” o “Dins teu hi ha la novetat”, així com diverses cançons sobre el servei, la fraternitat, la interioritat o el perdó. En aquesta ocasió també acompanya el disc una guia didàctica amb les partitures, textos de reflexió i il·lustracions, amb la finalitat de què les cançons puguin treballar-se amb els infants i els joves. L’autora dels dibuixos és Maria José Garcia, professora de La Salle Torreforta, mentre que el contingut de la guia didàctica ha estat realitzat per Francesc Closa, de Pastoral La Salle Catalunya i pel Gmà. Javi Nuñez, membre del grup 70xset.

Aquest serà el sisè treball del grup, que publicà el primer CD l’any 1992 (“Pedres Vives!”). El 1998 va veure la llum “Qui diu que no cal?” i el 2000 “Jove!”. “Juegos de todos los colores” (1999) és un recull de cançons que es van traduir al castellà per a tot l’ARLEP. I després de l’èxit de “Braç amb Braç”, de l’any 2005, ara arriba “Cor amb cor”. De nou, el grup de música d’inspiració cristiana nascut al voltant de La Salle, torna a transmetre d’una manera clara i propera uns valors i un missatge que flueixen de l’Evangeli. Aquestes són idees compartides amb tots aquells que desitgen una societat més compromesa i més justa.

Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.