Vés al contingut

​​​​​​Del 2 al 5 d'agost ha tingut lloc a Exilles, Valle Susa, als Alps italians, en el "Centro Giovanile Internazionale J. Cardijn", la trobada anual de tots els acompanyants de la JOC italiana (GiOC). Just els dies precedents, els responsables del moviment s'havien reunit en el mateix lloc en vistes a la preparació del "Congresso Nazionale della GiOC" que tindrà lloc el proper desembre.
Érem una trentena de participants, laics, religiosos/es i capellans, compromesos en l'acompanyament dels joves de la JOC. Hi havia també alguns membres de l'equip responsable nacional del moviment.
La trobada estava centrada en el rol de l'acompanyant de la JOC. Amb un interès especial a anar incorporant laics adults en aquest servei de l'acompanyament.
Les fotos, que podreu veure clicant damunt de qualsevol d'aquestes dues de portada, donen testimoni del treball i, sobretot, de l'entorn natural alpí en el qual ens trobàvem (no lluny del "Monte Chaberton", un tres mil dels Alps que fa frontera amb França, i que veureu en la cinquena foto de la sèrie, al fons, darrere del campanar d'Exilles).

Gràcies, GiOC, per haver-me convidat a participar-hi.

(Josep Maria, del bloc "Fent camí amb les JOC del món")

Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.