Vés al contingut

notícies relacionades

Els casals d'agost, un respir per a infants en risc

(Fundació Pere Tarrés) Aquest dilluns i fins a finals de mes la Fundació Pere Tarrés realitzarà 10 casals d’estiu adreçats a infants i joves en situació de vulnerabilitat social. Aquests casals es faran a les ciutat de Barcelona, Tarragona i Lleida i també en diferents localitats de l’àrea metropolitana de Barcelona.

L’Acció Catòlica tanca el curs amb una celebració conjunta de Barcelona, Terrassa i Sant Feliu

(CR) Els moviments d’Acció Catòlica dels bisbats de Barcelona, Terrassa i Sant Feliu han tancat el curs amb una celebració conjunta. És la primera vegada que se celebra aquesta trobada, un espai per enfortir la relació entre els moviments especialitzats d’acció catòlica i dels tres bisbats que formaven l’arquebisbat barceloní fins fa deu anys. La trobada es fer el passat diumenge 15 de juny a la parròquia de Santa Madrona del Poble Sec convocada pel Consell d’Acció Catòlica de Barcelona, Sant Feliu i Terrassa.

1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors

Els moviments obrers cristians de Catalunya i Balears han elavorat com cada any un manifest de cara a l'1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors i Treballadores.

panoràmica

Veure la fe