Vés al contingut

(Maristes) A finals del 2014 un informe de l'ACNUR (Agència de l'ONU pels refugiats) alertava que 1 de cada 122 habitants al món era, en aquell moment refugiat. La situació, lluny de millorar, a tendit a empitjorar i s'estima que cada dia unes 42.500 persones es converteixen en refugiats.

La situació a Síria: Quatre anys després del començament del conflicte a Síria, més de 4 milions de persones s'han convertit en refugiades, han abandonat casa seva i han buscat un refugi segur en països veïns com el Líban, Jordània, l'Iraq i Turquia. Només el Líban acull ja en 2014 a més d'un milió de Sirians, el que està suposant una gran pressió sobre els recursos i infrastructures del país.

Els infants son els principals afectats per aquest conflicte: 5,5 milions han sigut són desplaçats, molts d'ells interns, però s'estima que més de 500.000 son refugiats en altres països.

Davant d'aquesta situació, SED a decidit actuar cooperant amb el Projecte Fratelli i continuar el treball amb els infants ex-soldat conseqüencia del conflicte armat del país.

+ informació sobre la campanya

Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.