Vés al contingut

prisma.jpg

Al Sudan veiem àngels vestits de fang, a Haití veiem àngels vestits de pols, a Ciudad Juárez veiem àngels vestits de sang, a Afganistan veiem àngels vestits de fum, a Tenerife veiem àngels vestits de sorra. Nosaltres els veiem així, però els seus vestits són blancs com la llum. Perquè blanc és el vestit de la santedat i de la veritat, el vestit definitiu, el vestit que conté tots els colors, abans de refractar-se: és la llum vista des de l’altra banda del prisma, des de la banda de Déu... (seguir llegint)

L'AMBÓ neix d'un grup de persones de Lleida, que volen trobar-se un cop a la setmana per escoltar, pregar i compartir la lectura de l’Evangeli que es proclama a l’eucaristia del diumenge. L’Ambó està obert a tothom que ho desitgi, especialment universitaris i joves professionals, i cadascú decideix amb quina freqüència vol o pot participar. No es tracta de "treure l'entrellat" del text, sinó de deixar-nos interpel·lar per la Paraula de Déu, adreçada a les nostres vides.

Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.