Vés al contingut
No t'ho pots perdre
unnamed.jpg
"I els valors humans?" | Associació No Somos Invisibles
dissabte 14 de febrer a les 17h
Xerrada col·loqui guiada per un grup de persones “divers”, que a través de les seves reflexions i experiències personals treballen creant espais per a la reflexió sobre la necessitat de recuperar els valors humans en tots els àmbits de la societat. [+info]
unnamed.jpg
Tertúlia Mensual - Primera plana | Luis Sols
dimarts 17 de febrer a les 19:30h
Com cada mes, t'esperem per posar fil a l'agulla sobre aquells temes de més notòria actualitat. Podrem contrastar opinió i crear-ne de nova amb sentit crític. Organitzat conjuntament amb Cristianisme i Justícia.
unnamed.jpg
Taller d'acompanyament espiritual | Maite Valls
dimecres 25 de febrer, 4, 11 i 18 de març de 18:30h a 20:30h
A través d'alguns conceptes de teoria de la psicologia, exerrcicis pràctics de role-playing, i d'aprofundiment en el propi procés personal, obtindrem eines bàsiques per a l'acompanyament espiritual.
unnamed.jpg
"Puc dir no i sentir-me mala persona" | Eduard Fonts
dilluns 23 de febrer, 2, 9 i 23 de març de 19:30h a 21h
Es treballarà les dificultats per dir no, i com a vegades ens sentim molt malament i inclús males persones per dir o fer el que pensem. També parlarem de com prendre decisions i del problema d'acabar fent el que no volem fer. Ho farem amb bon humor i amb molt de respecte per a tothom.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.