Vés al contingut

Alumnes de diferents cursos del col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques han estat reconeguts en diversos certàmens lliurats recentment.

El concurs Kabua, que convoca la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i que premia el millor vídeo realitzat per joves amb una proposta, denúncia i/o sensibilització, ha reconegut els alumnes de 4t d’ESO Pau Arrufat, Genís Mestres, Arnau Mir, Arnau París i Maria Ramos en seleccionar el seu vídeo entre els deu millors de Catalunya. El dia 21 de maig, a Barcelona, es va conèixer el guanyador. Aquí teniu el vídeo finalista, l’únic de les comarques lleidatanes i de l’alumnat de 4t ESO del centre.

D’altra banda el passat 26 de maig, a l’Acadèmia Mariana de Lleida, dues alumnes del centre, Maria Serra, de 6è de Primària, i Marta Estradé A la imatge de l’esquerra), de 2n ESO, van guanyar el concurs Bíblic d’enguany.

Finalment, el passat 2 de juny els alumnes de 1r de primària (a la imatge de la dreta) van recollir el Premi Pilarín Bayés, que havien guanyat amb el conte Gràcies, Pep. La gala, presentada per Laia Servera, d'InfoK (club súper3) va estar plena de sorpreses: van gaudir de l’actuació del cor d'Uganda (Cor Safari), van conèixer la Pilarín Bayés i van fer tallers de teatre, cant Africà, teràpia assistida amb gossos, etc...

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.