Vés al contingut

Potser amb la voluntat de construir un nou país, o potser perquè ens cal repensar el model de societat que volem per al segle XXI, som en un moment d’ebullició i de reflexió sobre l’educació, pilar bàsic per a la construcció d’una societat més justa i solidària, inclusiva i integradora, plural i diversa.

És per això que no podem ajornar més el debat sobre el model educatiu que volem. Perquè no aporten res de constructiu aquells que, des del desconeixement o des de la mala fe, consideren que l’escola d’iniciativa social té un objectiu purament mercantil, o que la singularitat equival a privilegi, o que la igualtat d’oportunitats consisteix a tractar tothom de la mateixa manera.

La qüestió de fons no és l’estèril debat entre escola pública i escola concertada. L’autèntic debat de fons és de model educatiu, però també de societat. I aquí és on demanem que els nostres polítics es mullin. Els nostres infants i joves s’ho mereixen; és una qüestió de dignitat i de responsabilitat. No els podem fallar.

Seguir llegint.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.