Vés al contingut
Catalunya Religió

(Salesians) Des de les tres ONGD de la Inspectoria salesiana Maria Auxiliadora s'impulsa la Campanya Inspectorial 'Sembrant Oportunitats. Per l'educació i promoció de les dones a Burkina Faso'. Emmarcada a la zona de Ouagadougu, la capital del país, la Campanya s'inicia aquest mes de febrer i està previst que finalitzi el proper mes d'agost.

Es donarà suport a projectes com l'accés a l'aigua i l'horticultura per al complex socioeducatiu, cultural i esportiu per als infants i joves de Kouba, a la comuna de Koubri; La posada en marxa del centre de promoció femenina per a joves en situació desfavorida a Koubri i el desenvolupament de capacitats de les dones i de la joventut desfavorida de Belleville.

Encara que un dels reptes és poder recaptar la quantitat necessària per recolzar els drets d'accés a l'aigua i a l'educació de la població dels projectes esmentats, mitjançant la campanya també es pretén treballar l'equitat de gènere amb els nois i noies en els diferents ambients salesians -Escoles, Plataformes Socials, Parròquies, Centres Juvenils, etc -, ja que els projectes contribueixen a reduir la bretxa de gènere i enfortir el paper de les dones a Burkina Faso.

Tota la informació de la Campanya estarà disponible a finals de febrer a 'Sembrant Oportunitats' De moment s'està ultimant l'edició de continguts i recursos per a la difusió a les Cases Salesianes.

Tancament de la Campanya 'Suma't X els drets de la infància'

Amb l'inici de 'Sembrant Oportunitats' es dóna per tancada la Campanya 'Suma't X els drets de la infància'. Volem agrair el suport de tantes persones, entitats i Cases Salesianes que l'han fet possible. La campanya ha aconseguit recaptar un total de 169.197,11 €, que estan servint per desenvolupar els projectes a Benín, Equador i Síria.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.