Vés al contingut
HG
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Església Protestant - Betel Sant Pau
Adreça (carrer i número)
Carrer d'Aragó 51
Municipi
Barcelona
Nom de l'entitat organitzadora
Ajuntament de Barcelona - Districte d'Horta-Guinardó
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Visita a l'Església Protestant - Betel Sant Pau

L’Església Protestant - Betel Sant Pau és una església que s’alimenta de dues tradicions cristianes; la presbiteriana i la metodista. Va ser fundada l’any 1868 i formada per una comunitat de persones que han trobat el sentit i l’horitzó de la seva existència a l’Evangeli de Jesús de Natzaret.

És una església inclusiva i afirmativa que dona la benvinguda a totes les persones sense excloure a ningú pel seu sexe, gènere, orientació sexual, cultural o situació econòmica. La comunitat es fonamenta en tradicions històriques de la Reforma però també estableix un constant diàleg amb la societat contemporània. Si vols saber-ne més, no et perdis aquesta visita. Ens trobarem al centre de culte: c. Aragó, 51. Inscripcions al Centre Cívic Guinardó (934 50 39 87)

Diàleg interreligiós i visites a centres de culte a Horta-Guinardó

Les religions tenen una incidència evident en un nombre elevat de població de tot el món. És per això que més enllà de quina sigui la posició personal de cadascú respecte al fet religiós és beneficiós par - lar-ne i promocionar el diàleg entre les tradicions o confessions religioses i espirituals.

El Servei d’Interculturalitat d’Horta-Guinardó i l’Oficina d’Afers Religiosos (OAR) organitza el primer diàleg interreligiós a Horta-Guinardó. Una conversa d’apropament i coneixement mutu amb les cinc confessions religioses que podrem visitar durant el cicle a visites a centres de culte.

Durant el primer trimestre de 2024 el Servei d’Interculturalitat d’Horta-Guinardó i els Centres Cívics del Districte, us proposem un cicle de visites pels diferents centres de culte que hi ha al territori. Anima’t a conèixer la diversitat de creences que conviuen als barris de la ciutat.

Servei d’Interculturalitat d’Horta-Guinardó / Oficina d’Afers Religiosos (OAR) / Centres Cívics