Vés al contingut
HG
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Kagyu Samye Dzong
Adreça (carrer i número)
Rambla de la Muntanya 87
Municipi
Barcelona
Nom de l'entitat organitzadora
Ajuntament de Barcelona - Districte d'Horta-Guinardó
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Visita al centre budista Kagyu Samye Dzong

El budisme neix fa uns dos mil sis-cents anys a l’Índia És una de les religions més conegudes del planeta i amb més nombres de seguidors però no tothom sap què és en el que realment creuen els seus adeptes.

Tens ganes de saber qui és Buda i quines son les pràctiques fonamentals d’aquesta creença? Et convidem a visitar el centre Kagyu Samye Dzong un dels tres centres budistes que hi ha al Districte d’Horta-Guinardó. Al acabar la visita podrem presenciar una cerimònia budista. Ens trobarem al centre de culte: c. Rambla de la Muntanya, 97. · Inscripcions al Centre Cívic Matas i Ramis (934 07 23 56)

Diàleg interreligiós i visites a centres de culte a Horta-Guinardó

Les religions tenen una incidència evident en un nombre elevat de població de tot el món. És per això que més enllà de quina sigui la posició personal de cadascú respecte al fet religiós és beneficiós par - lar-ne i promocionar el diàleg entre les tradicions o confessions religioses i espirituals.

El Servei d’Interculturalitat d’Horta-Guinardó i l’Oficina d’Afers Religiosos (OAR) organitza el primer diàleg interreligiós a Horta-Guinardó. Una conversa d’apropament i coneixement mutu amb les cinc confessions religioses que podrem visitar durant el cicle a visites a centres de culte.

Durant el primer trimestre de 2024 el Servei d’Interculturalitat d’Horta-Guinardó i els Centres Cívics del Districte, us proposem un cicle de visites pels diferents centres de culte que hi ha al territori. Anima’t a conèixer la diversitat de creences que conviuen als barris de la ciutat.

Servei d’Interculturalitat d’Horta-Guinardó / Oficina d’Afers Religiosos (OAR) / Centres Cívics