Vés al contingut
VS
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Temple Sant Antoni Maria Claret - Casa Natal
Adreça (carrer i número)
Carrer de Santa Joaquima de Vedruna, 2
Municipi
Sallent
Nom de l'entitat organitzadora
Escola Vedruna Sallent
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Vedruna, 200 anys seguint el fil vermell, a Sallent

L’Escola Vedruna Sallent organitza l’exposició Vedruna, 200 anys seguint el fil vermell que s’emmarca en els actes de celebració del bicentenari de la fundació de la congregació de les Germanes Carmelites de la Caritat Vedruna. Aquesta exposició vol mostrar part del passat, present i futur de la presència Vedruna a la nostra vila. 

La inauguració serà el dilluns 27 de maig a les 17:30h, a la Casa Natal Sant Antoni Mª Claret, coincidint amb la tradicional festivitat de Corpus de Les Enramades.

Les escoles Vedruna tenen avui presència en 33 municipis i en tots ells faran memòria de l’empremta local de cada escola. Es tracta d’una iniciativa de la Fundació Catalunya Educació en el marc del actes de celebració dels 200 anys de la congregació. Cada exposició inclou una part comuna, que recull l’origen i la trajectòria de la congregació, i una part amb la història i la vida de casda escola.

Així el visitant, podrà descobrir la tasca de les germanes al servei de l’educació, de la salut i de l’atenció a les persones més desvalgudes. Una història que neix amb Joaquima de Vedruna el 26 de febrer de 1826 a la ciutat de Vic.

L’exposició dels 200 anys expressa la voluntat de continuar essent una part viva i compromesa amb la xarxa del Servei d’Educació de Catalunya.

Horari d’obertura de l’exposició Vedruna, 200 anys seguint el fil vermell 

  • 28 i 29 de maig de 10 a 13h i de 16 a 18h
  • 30 de maig d’11 a 13h
  • 1 de juny de 18 a 20h
  • 2 de juny d’11 a 13h i de 18 a 20h