Dia:  Dimarts, 4 de maig
Hora:  a les 18:00
Lloc:  ▶️. Barcelona
Organitza:  Facultat Antoni Gaudí - Ateneu Universitari Sant Pacià - Universitat Ramon Llull
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
▶️
Barcelona, Barcelona
Portes obertes

Sessió informativa de la Facultat Antoni Gaudí

La Facultat Antoni Gaudí segueix treballant per ajudar-te a decidir el teu futur. Davant la dificultat de celebrar esdeveniments presencials, hem apostat per la realització d'entrevistes virtuals. D'aquesta manera, podràs participar en una sessió informativa el 4 de maig per conèixer el centre i les formacions sense moure't de casa, o podràs triar un altre dia per una entrevista personalitzada amb un alumne de l'estudi que t'interessa o un professor.

El 4 de maig t'informarem, a les 18 h, del Grauen Història, Arqueologia i Arts cristianes, a les 18:15 h del Postgrauen Història i Art Cristià (en conveni amb la UB) i del Màsteren Història i Patrimoni Cultural de l'Església, i a les 18:30 h del Màster en Patrimoni Musical Litúrgic (en conveni amb la UB). 

Inscriu-t'hi al formulari del final de la pàgina, a https://portesobertes.facultatantonigaudi.cat/!

Com funcionen les entrevistes virtuals?

Durant l'entrevista, el responsable de cada formació t'explicarà les característiques del pla d'estudis, els requisits d'accés, l'oferta de pràctiques, les sortides professionals i moltes coses més. També et mostrarem imatges de l'interior del centre en directe.

Registra't al formulari amb les teves dades, tria la formació que t'interessa i selecciona la teva disponibilitat horària. Rebràs un email de confirmació amb les instruccions d'assistència. Si tens qualsevol dubte, posa't en contacte amb nosaltres