Vés al contingut
AAM
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
▶️ En línia
Adreça (carrer i número)
Barcelona
Municipi
Barcelona
Nom de l'entitat organitzadora
Unió de Religiosos de Catalunya
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Regulació emocional: cos i ment: 10 consells pràctics, amb Ana Aizpún Marcitllach

La Unió de Religiosos de Catalunya organitza aquesta jornada de formació permanent de l’URC-CEVRE

En el matí de formació sobre el nostre món emocional, Ana García-Mina Freire ens va plantejar quatre aspectes: com em sento avui i aquí, què són les emocions en l’ésser humà i quin lloc ocupen, tipus d’emocions i finalment què podem fer amb elles. Arribat aquest punt ens va parlar de “regulació emocional: ment i cor”. Va proposar 10 aspectes pràctics en forma d’itinerari emocional que cadascun pot treballar personalment o en grup. En aquest matí de formació volem aprofundir en aquest itinerari. Descobrir què podem fer amb el nostre món emocional i com podem ser més conscients de les nostres emocions, que -com ens va dir Ana García-Mina Freire- “són la dimensió més genuïna de nosaltres mateixos”. Ens ajudarà a completar aquesta reflexió Ana Aizpún des de la seva experiència professional.

Informació i inscripció

  • Dia: 13 d’abril
  • Horari de la jornada: de 10,00h a 13’00h. On line
  • Pagament: 12 € Ingrés o transferència bancària al número de compte de “la Caixa” IBAN: ES 37 2100 3040 0622 0034 0826 Indiqueu el nom i el cognom de la persona que s’hi inscriu i al costat les lletres AA.
  • Inscripcions: Enviar un mail a olga.sanchez@confer.es amb la fotocòpia de l’ingrés o transferència i rebreu, l’adreça de connexió amb Zoom on es podrà participar de la jornada.
  • Data límit d’inscripció: 10 d’abril, després, no s’admeten inscripcions.

Ana Aizpún Marcitllach

Psicòloga sanitària, psicoterapeuta i docent des de fa 15 anys. Llicenciada en psicologia per la Universitat Pontifícia de Comillas amb especialitat en la branca de Psicologia Clínica i de la Salut. Especialitat en Teràpia Familiar i de Parella als Estats Units, en el Roberto Clement Center de la ciutat de Nova York. Formada i especialitzada en Psicoteràpia Humanista, focalitzada en l’emoció, així com en teràpia de grup.

Ha impartit classes en la Universitat Pontifícia Comillas, així com en diferents centres de formació adscrits a diverses universitats.