Vés al contingut
GM
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Biblioteca Joan Fontcuberta 
Adreça (carrer i número)
Carrer Gran, 3
Municipi
Argentona
Nom de l'entitat organitzadora
Centre d’Estudis Argentonins
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Jordi Graupera i Ignasi Moreta presentaran ‘Estimaràs Déu sobre totes les coses’ a Argentona

Jordi Graupera presentarà el llibre Estimaràs Déu sobre totes les coses amb Ignasi Moreta, editor de Fragmenta. Serà el dimecres 3 d’abril a les 19 h a la Biblioteca Joan Fontcuberta (Carrer Gran, 3, Argentona). L’activitat és organitzada per la secció literària del Centre d’Estudis Argentonins, dins del cicle “Converses amb…”.

Estimaràs Déu sobre totes les coses parteix d’una reflexió al voltant del politeisme i el monoteisme per explicar que l’ànima humana necessita la primera forma religiosa per donar sortida als sentits i la segona per aconseguir la unitat de la ment. A través d’una retrospectiva històrica, exposa la tensió entre ambdues creences i problematitza la victòria del monoteisme «sobre totes les coses». Jordi Graupera és doctor en filosofia per la New School for Social Research de Nova York. A Fragmenta hi ha publicat La supèrbia, dins de la sèrie «Pecats capitals».

La sèrie «Deu Manaments» vol repensar els grans temes de la contemporaneïtat seguint el fil conductor del decàleg. Amb una mirada fonda i actual, responent a problemàtiques d’avui, lluny de qualsevol confessionalisme.

Entrada lliura. Aforament limitat.