Vés al contingut
Bramon Moreta
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Llibreria Isop
Adreça (carrer i número)
Plaça del Mig, 12b
Municipi
Olot
Nom de l'entitat organitzadora
Fragmenta Editorial - Llibreria Isop
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Dolors Bramon i Ignasi Moreta presenten els seus nous llibres a Olot

El dissabte dia 24 de febrer, a les 11 h, es presentarà Professora d’islam, un llibre de converses de Dolors Bramon amb Ignasi Moreta. I, d’aques últim, el seu nou llibre No prendràs el nom de Déu en va, de la sèrie «Deu Manaments». Serà a la llibreria Isop (Plaça del Mig, 12b, Olot).

Bramon (Banyoles, 1943), doctora en filologia semítica i en història medieval i professora emèrita d’estudis àrabs i islàmics de la Universitat de Barcelona, amb una llarga trajectòria acadèmica i divulgativa, repassa en to cordial i distès la seva trajectòria amb l’editor de Fragmenta.

A No prendràs el nom de Déu en va, Ignasi Moreta analitza com el segon manament fa d’antídot contra l’extremisme religiós i ens adverteix dels perills inherents a la religió mateixa. La sèrie «Deu Manaments», dirigida per Anna Punsoda, vol repensar els grans temes de la contemporaneïtat seguint el fil conductor del decàleg. Amb una mirada fonda i actual, responent a problemàtiques d’avui, lluny de qualsevol confessionalisme.

Entrada lliure. Aforament limitat.