Dia:  Dimarts, 8 d'octubre
Hora:  de 19:00 a 21:00
Lloc:  Seminari Conciliar de Barcelona, sala d'actes. Barcelona
Organitza:  Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona (ISCREB)
Intervindran a l'acte:  Joan Andreu Rocha, Joan Josep Omella, Ramon Batlle, Núria Caum
Telèfon:  934541963
Seminari Conciliar de Barcelona, sala d'actes
Carrer de la Diputació 231, 08007, Barcelona
Conferència

El diàleg interreligiós en el context de la comunicació intercultural, amb Joan Rocha

Acte acadèmic inaugural del curs 2019-20 de l'ISCREB

Pronunciarà la lliçó inaugural el Dr. JOAN ROCHA, sobre el tema: «El diàleg interreligiós en el context de la comunicació intercultural?»

Joan Andreu Rocha Scarpetta, és doctor en Ciències de la Comunicació (Universitat Abat Oliba - CEU de Barcelona) i doctor en Història de les religions (Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma). Ha ocupat diferents càrrecs, entre els quals destaquen el de vicedegà de Periodisme de la UAO - CEU de Barcelona i el de responsable de la internacionalització del grau trilingüe en Periodisme de la mateixa universitat. També és professor convidat a les universitats Gregoriana i l’Europea de Roma i la Universitat de Teheran. Entre les seves especialitats: la comunicació intercultural, el diàleg/pluralisme interreligiós, la geopolítica de la comunicació i de les cultures, els mitjans de comunicació i les minories religioses, fenomenologia de les religions, cultura i mitjans de comunicació.

L'acte serà presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. L'acte finalitzarà amb el lliurament dels diplomes als qui, havent acabat els estudis, han sol·licitat la tramitació dels títols de diplomat/ada o de llicenciat/ada.

 

Dimarts 8 d’octubre de 2019, a les 7 del vespre

Sala d’actes del Seminari Conciliar de Barcelona (c/ Diputació, 231 - 08007 Barcelona)