×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
Dia:  Dijous, 21 de febrer
fins dimecres, 6 de març
Lloc:  Cristianisme i Justícia. Barcelona
Preu:  55.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Cristianisme i Justícia
Carrer Roger de Llúria 13, 08010 , Barcelona
Seminari

El cristianisme en sis preguntes, seminari de Josep Cobo

El professor Josep Cobo, autor del llibre  Déu sense Déu. Una confrontació amb Xavier Melloni (Fragmenta, 2016), impartirà el seminari El cristianisme en sis preguntes (a les quals només Déu va poder respondre)" organitzat per Cristianisme i Justícia a la seva seu (Roger de Llúria 13, Barcelona) en sis sessions a partir del dijous 21 de febrer fins el 28 de març de 2019.

El seminari pretén donar compte del credo cristià a través d'una sèrie de preguntes que avui en dia es planteja aquell qui posseeix una mínima inquietud espiritual però que difícilmente sap abordar com fer-ho. Hi ha Déu? I si n'hi ha, podem reconèixer-lo com un Tu o més aviat hauríem de parlar d'un Ell? És Jesús el Fill de Déu o només un home admirable i potser exemplar? De què ens salva la Creu? Va haver-hi Resurrecció o és només una manera de dir que Jesús segueix viu en els nostres cors? Podem esperar la resurrecció dels morts? És el cristianisme una religió més entre altres?

La matrícula és de 55€ (45€ per persones en atur i estudiants). Per més informació, podeu accedir a la pàgina del curs (aquí), trucar al telèfon 933172338 o enviar un correu a cursos@fespinal.com. Per a inscripcions, ompliu i envieu aquest formulari.

Notícies relacionades:

Llibres relacionats:

  • Dios sin DiosJosé Cobo y Javier Melloni Dios sin Dios Una confrontación Prólogo de Alexis Bueno

  • Déu sense DéuJosep Cobo i Xavier Melloni Déu sense Déu Una confrontació Pròleg d'Alexis Bueno