Vés al contingut
Pasqua Avellanes
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes
Adreça (carrer i número)
Ctra C-12, 181
Municipi
Os de Balaguer
Nom de l'entitat organitzadora
Germans Maristes
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment

Amb Crist, caminem junts. Pasqua de les Avellanes 

La trobada comença DIJOUS SANT, dia 28 de març, abans de les 12.30 h. Acaba el DIUMENGE DE PASQUA, dia 31 de març, havent dinat.

La Pasqua de les Avellanes és una trobada de joves que ens apleguem per celebrar la Setmana Santa. Ho fem des de fa 50 anys (sí, sí, el que llegeixes!) amb un estil propi, permanentment jove i en un indret privilegiat. L'Equip de Pasqua porta ja uns mesos treballant en la Pasqua d'enguany! Tenim un objectiu ben clar: Viure com a joves la Passió, la Mort i la Resurrecció de Jesús de Natzaret.

Cada any, escollim un eslògan que ens acompanya durant la Pasqua. Enguany el lema és:

Amb Crist, caminem JuntXs

- Amb Crist. Fem camí amb Jesús i vivim la passió amb Ell.

- Caminem JuntXs. És Jesús qui ens aplega al seu voltant i ens anima a formar comunitat per a esdevenir agents de transformació, portadors de canvi i, d’esperança al nostre món. Et convidem a caminar plegats per transformar-nos i ser part activa del Regne que és aquí i ara!

Al document marc desenvoluparem alguns conceptes al voltant d’aquestes tres idees clau: Transformar-se, transformar-nos i el Regne de Déu com a proposta transformadora.

Durant els propers dies, trobaràs tots els recursos, documents i materials en aquesta mateixa pàgina web. Et recomanem que segueixis també les nostres xarxes socials per estar al dia de totes les novetats que hi anirem publicant!

 

Document marc Pasqua de les Avellanes 2024

"Amb Crist, caminem juntXs"

 

T'esperem a la Pasqua de les Avellanes 2024!

Omple el formulari d'inscripció online 

 

Documents per a la inscripció