Vés al contingut
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
Adreça (carrer i número)
Baixada del Monestir, 9
Municipi
Barcelona
Preu
12.00
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment

ANUL·LAT · Vespres musicals a Pedralbes: A trenc d'alba

Malauradament el concert del cicle de Vespres Musicals "A trenc d'Alba" previst pel dijous 15 s'ha hagut d'anul·lar i el programarem per més endavant. Dispenseu les molèsties.


Intèrprets: Marala (Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort), veus, guitarres i percussió.

Amb aquest nou cicle Vespres Musicals la música torna a sonar al monestir de Pedralbes de la mà d’algunes de les intèrprets musicals més destacades del país. Els dijous de juliol, el claustre s’omple de música amb una programació que evoca la tradició musical i com aquesta es reinterpreta a través de la visió personal de creadors i intèrprets així com l’enfocament revolucionari d’alguns dels grans compositors de la història de la música. Uns Vespres musicals oberts a un públic divers que reprenem amb entusiasme en un entorn excepcional a l’aire lliure.

Direcció artística del cicle: Dani Espasa

Marala son tres dones músics i compositores de Catalunya, les Balears i el País Valencià. Dalt de l’escenari s’evidencia la complicitat de les seves veus i els seus cossos. Es mostren tal com són: valentes i feministes, despertes i conscients alhora que sensibles i vulnerables, carismàtiques i virtuoses. Són la llum que esvaeix la fosca.

A trenc d’alba és el seu primer treball discogràfic. Un aplec de composicions pròpies que giren l’ullada cap als cants de la terra. Veus de tradició, de proximitat i de nuesa es barregen amb guitarres i instruments de percussió tradicionals. Una proposta d’arrel, lluminosa i trencadora, que respira amb alens femenins. Marala ofereix un directe de veus, guitarres i percussió. Les cançons són gairebé totes pròpies, i s’inspiren en la música tradicional dels Països Catalans. Poemes musicats de poetesses actuals, revisions de cants de batre, tonades sefardís i laments de guerra que s’intercalen amb explicacions fresques i alhora implicades amb el feminisme, la cura del patrimoni o la crítica social.

Observacions:

Imprescindible la reserva prèvia

Aforament: Places Limitades.

ENTRADES