Dia:  Dissabte, 4 de desembre
Hora:  de 10:30 a 11:00
Lloc:  ▶️ Zoom. Barcelona
Organitza:  Unió de Religiosos de Catalunya
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
▶️ Zoom
Barcelona, Barcelona
Exercicis espirituals/ Recés

Advents inesperats, amb Lluís Serra

La (URC) organitza un Recés d’Advent amb el nom “Advents inesperats”. El germà marista Lluís Serra conduirà aquesta trobada durant la qual es farà una reflexió al voltant d’allò que suposa l’Advent i a que ens convida aquest temps, avui dia.

Imatge

“Advents inesperats”

A través d’una  introspecció sobre l’advent, el germà marista explicarà com aquest temps es presenta de vegades com menys t’ho esperes, fins i tot, tenint la certesa que arribarà. Una expectació que es manté amb esperança. Tal com exposa Lluís Serra en la carta d’invitació: “en la vida religiosa tenim molta pràctica de celebrar la litúrgia de l’Advent, però no deixem perdre massa sovint Advents inesperats per manca de vigilància i discerniment?”.

A més de la ponéncia, durant la trobada hi haurà un moment de pregària i es treballarà en grups, que donarà pas a fer una valoració final que tancarà la sessió.

Inscripció

Per facilitar l’assistència a tot aquell que ho desitgi la trobada es durà a terme de manera telemàtica, a través de l’aplicatiu Zoom, de manera que ho podreu seguir personalment o en comunitat. Tot aquell que hi desitgi pot inscriure’s de manera gratuïta al següent enllaç.  Un cop registrats, us enviarem, pocs dies abans del recés, un correu amb l’enllaç del Zoom on es podrà participar al recés.