Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Què diuen els diversos programes polítics sobre l'escola, l'escola concertada o l'escola cristiana? Aquest dijous 25 d'abril l'escola concertada de Catalunya organitza una taula rodona amb els representants dels principals partits polítics que concorren a les properes eleccions generals del dia 28 d'abril per reflexionar sobre el tema.

"És evident que el resultat d’aquestes eleccions incidirà també en molts aspectes de l’escola com a institució, en l’escola concertada com a opció i en l’escola cristiana com a col·lectiu concret que, des de l’Església, vol fer la seva aportació a la societat catalana", informa la convocatòria de l'acte.

Per això, volen conèixer el capteniment i l'abast de les diverses opcions polítiques en relació a l'escola concertada, organitzant un acte al CosmoCaixa de Barcelona sota el títol 'El valor estratègic de l'educació a Catalunya: present i futur'. A la jornada hi haurà una conferència d'Àngel Castiñeira, una taula rodona amb els partits polítics, i un diàleg amb els representants de les famílies dels alumnes.