Vés al contingut

El jove periodista Marc Argemí, cap de comunicació de l'Opus Dei a Catalunya, reflexiona en aquest 'post' al seu bloc sobre l'ofici de la informació religiosa i també sobre l'impacte que té aquesta al conjunt del min periodístic.

Argemí aposta per una professionalitat més responsable. "Alguns periodistes estan intentant una cosa relativament nova, i molt senzilla: fer periodisme", diu. "És a dir, aplicar al fet religiós el mateix rigor i la mateixa serietat professional que es posa per informar, posem per cas, de la Fòrmula 1. A cap dels periodistes que segueixen la caravana de pilots i escuderies de circuit a circuit se li demana que sàpiga conduir un d’aquells cotxes de carreres. Però a tots se’ls exigeix, en canvi, que expliquin bé què és un pit-stop, com s’obté una pole o quina reglamentació afecta al carburant. Mentre aquesta exigència de professionalitat estigui present, fins i tot els que som aficionats de Ferrari tolerem que se’ls noti que aposten per Red Bull".

http://bxvi.wordpress.com/2012/01/23/el-periodisme-religios-i-la-religio-del-periodisme/

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.