Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(La Salle) Posa-hi color! ha estat el lema que s’ha escollit aquest any per treballar la Llum de la Pau de Betlem i reforçar-ne així el seu missatge i la seva rebuda. L’acte central a Catalunya se celebrarà aquest any a la ciutat de Girona, a la plaça dels apòstols. Serà el proper 16 de desembre a les 17:30.
 
Posa-hi color! “perquè no ens agrada viure en un món on les coses hagin de ser o blanques o negres; i tampoc ens volem conformar amb una extensa gamma de grisos. Els colors ens aporten vida i alegria, ens ensenyen que les coses poden ser de moltes maneres diferents, totes igualment bones”.  
 
Els recursosper treballar la Llum de la Pau s’ofereixen als infants i joves organitzats en diversos grups d’edat (6-7 anys8-10 anys11-13 anys14-16 anys17-19, o més anys). S’hi poden trobar diverses dinàmiques que s’acompanyen amb textos, cançons i pregàries que volen ajudar als educadors/es a crear debat i reflexió.
 
També es poden trobar recursos i materials per treballar la preparació de la rebuda a la web dels Maristes.
 
Llum de la Pau 
 
Aquesta, és una iniciativa nascuda dels escoltes i guies d’Àustria, els quals envien un infant a la cova del Naixement de Jesús a Betlem dies abans de Nadal i encenen una flama que reparteixen des de Viena a tot el món. A casa nostra, és l’associació Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG), els que, conjuntament amb altres entitats com La Salle Catalunya i Joves La Salle, organitzen aquest treball previ i l’arribada de la Llum de la Pau de Betlem al nostre país. Posteriorment, aquesta Llum es distribueix als agrupaments, a les parròquies, a les escoles, a diverses associacions, als hospitals, a les residències de gent gran, a les presons... de cada poble i cada ciutat.