Vés al contingut

notícies relacionades

catalonia-sacra-biblio

Torna la visita guiada a la Biblioteca del Seminari Pontifici de Tarragona

CATALONIA SACRA | Després d’exhaurir places l’any passat, Catalonia Sacra torna a programar una visita guiada a la Biblioteca del Seminari Pontifici de Tarragona. La inscripció per a la visita del divendres, 9 de setembre, ja es pot fer en línia. La biblioteca disposa d'un fons bibliogràfic i documental únic amb més de 130.000 volums, des del segle XIII. Aquesta activitat proposada per l'Arquebisbat de Tarragona, dins de les activitats del desè aniversari de l’agenda de Catalonia Sacra, començarà a dos quarts de 7 de la tarda i serà conduïda per Sergi Guardiola. La inscripció té un preu de 7 euros.
catedral-tarragona

La Catedral de Tarragona oferirà visites guiades de la mà dels canonges

Arquebisbat de Tarragona | Durant el mes d'agost, la Catedral de Tarragona oferirà una nova proposta de visites guiades a càrrec dels canonges de la catedral. La iniciativa permetrà descobrir alguns dels espais privats del Capítol de la Catedral, conèixer quines són les funcions que li són encomanades o quin és el sistema de votació que utilitzen els canonges quan s'ha de prendre alguna decisió. 

Creixen les visites educatives a la Sagrada Família

(Sagrada Família) La Sagrada Família ha rebut un total de 165.190 visites educatives, és a dir, un 9 % més respecte del curs 2017-2018. Les visites escolars didàctiques són les més sol·licitades, ja que representen pràcticament el 60 % del total de visites que provenen de centres escolars. Des del 2013, el temple ofereix dos tipus de visites per als col·legis: les visites lliures, adreçades als centres que volen fer la visita amb el seu professor, i les visites didàctiques, que ofereixen descobrir la Sagrada Família amb un guia especialitzat en visites educatives.

Catalonia Sacra formarà nous guies per entendre, explicar i gaudir del patrimoni

(Catalonia Sacra) A primers de novembre comença el programa de formació Catalonia Sacra per aquest curs. La proposta vol fornir de recursos a totes les persones interessades en conèixer les raons i les característiques del patrimoni cultural de l’Església i, en concret, a les vinculades al guiatge turístic i a la gestió patrimonial. El procés d'inscripció finalitza el proper 15 d'octubre.

Les descobertes de Catalonia Sacra

(Catalonia Sacra) Catalonia Sacra inicia la seva proposta d’oferir visites guiades a diferents rutes del patrimoni cultural de l'Església. L'essència d'aquestes passa per oferir una visita on es mostri tant el valor i la singularitat artística com el sentit original del temple, la seva raó de ser i la seva lògica al servei de la comunitat cristiana.

Veure la fe