Vés al contingut

notícies relacionades

Papa Francesc: "Als agressors a l'Irak se'ls ha de detenir però no bombardejar"

Les respostes del papa Francesc durant la roda de premsa a l’avió

(CR) El conflicte iraquià, la situació de les minories religioses, els bombardejos nord-americans, però també altres temes d'actualitat com les relacions amb Xina, el conflicte entre Israel i Palestina o qüestions més personals com el cansament, la propera encíclica o la vida al Vaticà són algunes de les 15 preguntes que el Papa Francesc ha respòs durant el vol de tornada a Roma al finalitzar el seu viatge a Corea on ha passat els últims cinc dies.

Vint-i-cinc anys lluitant contra la tortura

(Catalunya Cristiana) Acció dels Cristians per l’Abolició de la Tortura ha celebrat 25 anys i el seu aniversari, com no podia ser d’una altra manera, ha servit per fer un nou toc d’atenció a una realitat que tot sovint resta amagada. Només l’any 2010 es van comptabilitzar 540 casos de tortura a Espanya.

"L’Església hauria de ser un veu clara i pública denunciant la tortura"

(CR) Acció dels Cristians per l’Abolició de la Tortura celebra aquest any el seu 25è aniversari. En motiu d'aquesta celebració s'ha preparat un acte central pel proper dissabte 21 d’abril al CCCB de Barcelona amb una taula rodona en què es preguntarà si “Hi ha tortura avui?”. Es comptarà amb la presència d’experts com el jutge Santiago Vidal o el periodista, director de vilaweb, Vicent Partal.

Veure la fe