Vés al contingut

notícies relacionades

afers-religiosos-subvencions

Afers Religiosos obre un nou ajut de fins a 40.000 € per a centres de culte

AFERS RELIGIOSOS | La Direcció General d’Afers Religiosos obra una nova convocatòria de subvencions per a millores de locals destinats a centres de culte. La previsió és que entorn del 20 de novembre es publiqui la resolució d’aquesta nova convocatòria anticipada que pot atorgar fins a 40.000 €.
oratori-subvencions-barcelona-centres-culte

Barcelona destinarà més de 500.000 € a millorar centres de culte

AJUNTAMENT DE BARCELONA | El Pla Barcelona Interculturalitat, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, destina 550.000 euros per ajudar les comunitats religioses de la ciutat. Aquestes ajudes serviran per arranjar els seus espais d’activitat, i millorar així la integració i la convivència en els seus entorns. De moment, l'Ajuntament de Barcelona ha explicat que s'ha ajudat 29 centres de culte amb els primers 350.000 euros.

Afers Religiosos destina un milió d’euros per a millores en centres de culte

(CR) El Departament de Justícia destinarà un milió d’euros en subvencions per a millores en locals destinats a centres de culte que es facin durant els exercicis dels anys 2022 i 2023. Les bases de la convocatòria s’han publicat aquest dimecres al DOGC i la Direcció General d’Afers Religiosos ha anunciat que aviat s'obrirà el termini per presentar sol·licituds.

Nova convocatòria d'ajuts per a la promoció de la llibertat religiosa

(DGAR) La Direcció General d'Afers Religiosos obrirà la convocatòria 2022 de subvencions en matèria d'afers religiosos. Del 3 al 24 de gener es podran presentar les sol·licituds per acollir-se a les subvencions per a actuacions ja realitzades durant l'any 2021. 

Obert el termini per presentar projectes de recerca sobre diversitat religiosa

(Direcció General d'Afers Religiosos) Des d'aquest dilluns i fins dimarts 19 de setembre es poden sol·licitar els ajuts RELIG 2017. A través d'aquesta convocatòria, la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge promou la innovació i la recerca sobre afers religiosos amb la finalitat d’obtenir resultats científics i propostes d’intervenció aplicables en l’àmbit de la diversitat religiosa.

panoràmica

Veure la fe