Vés al contingut

notícies relacionades

Taltavull presideix la missa d'aniversari de Rosa Deulofeu

(CR) Un any més la celebració d'una eucaristia recorda l'aniversari de la mort de Rosa Deulofeu, laica de Barcelona actualment en procés de beatificació i declarada Serventa de Déu. Aquest any la celebració la presideix el bisbe auxiliar de Barcelona Sebastià Taltavull, amb qui va col·laborar estretament en el Secretariat Interdiocesà de Pastoral de Joventut.

L’Associació Rosa Deulofeu denúncia l'ús irregular del seu nom per recollir donatius

(CR) L'Associació Rosa Deulofeu i la seva família denuncien l'ús irregular del nom de Rosa Deulofeu per a recollir donatius per un documental. En un comunicat alerten que una persona està recollint diners per aquest projecte "sense que ni l’Associació ni la família en coneguin res", ni tampoc , "de la intenció de recaptar diners per finançar-lo". Recomanen "no donar-hi cap mena de suport".

Mariano Santamaría: "Ja podem anomenar 'serventa de Déu' Rosa Deulofeu"

(Glòria Barrete –CR) El 5 de gener de 2009 s'anunciava l'inici de la Causa de beatificació i canonització de Rosa Deulofeu, un procés molt rigorós dins l'Església Catòlica que compta amb diferents passos i un temps llarg de resolució. Aquest dilluns 13 de juliol a les 19:30h l'Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona acull la sessió d'obertura diocesana de la Causa de beatificació de Rosa Deulofeu. Però què suposa l'obertura de la Causa?

Núria Gispert: “Hem de tenir utopies i esperança”

(CR) “Continuo pensant que el cristianisme és un projecte altruista i d’ajuda al proïsme. Que l’església s’ha d’arromangar i donar suport a totes aquelles persones que necessiten ajuda”. És un dels missatges que va donar divendres Núria Gispert com a pregonera a de les festes de la Mercè de Barcelona.

Barcelona inaugurarà els jardins Rosa Deulofeu

(CR) Barcelona comptarà amb uns jardins amb el nom de Rosa Deulofeu, delegada de joventut de l’arquebisbat de Barcelona que va morir ara fa deu anys. La inauguració d’aquest nou espai es farà el proper dissabte 20 de setembre amb la presència de l’alcalde Xavier Trias. Prèviament es farà una benedicció.

panoràmica

Veure la fe