Vés al contingut

notícies relacionades

La pau i els joves centren l’acte interreligiós per les víctimes de Barcelona i Cambrils

(Alba Sabaté –CR) Barcelona és una ciutat de pau i l’odi no hi té cabuda. Han passat set dies des de l’atac terrorista al cor de la ciutat i aquesta afirmació és cada cop més alta i més clara. Aquest dijous l’han reafirmat les comunitats religioses de totes les confessions existents a Catalunya així com les organitzacions de persones no creients, al Museu Marítim de Barcelona.

Sant'Egidio detecta un creixement en la xarxa d'acollida a sensesostre

(Sant'Egidio) Aquest diumenge la basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor estava plena de persones sensesostre que, juntament amb els voluntaris han recordat el Rafael i l’Antonio, que van morir de fred fa 20 anys. El Rafael va morir el 30 de desembre del 1996 i l’Antonio, l’endemà, en una de les nits més gèlides de l’any a Barcelona. Tenien 45 i 60 anys.

“Després de resar en família, se mengen les castanyes”

(Valentí Serra –Caputxins) El mes de novembre comença amb la celebració de la solemnitat de Tots Sants que, cada any, immediatament després ens porta a commemorar els nostres difunts i, sobretot, ens mou a pregar per les santes ànimes que, en el purgatori, esperen l’accés a la vida eterna en una etapa de purificació ja en el més enllà.

panoràmica

Veure la fe