Vés al contingut

notícies relacionades

Manuel Nin: “La persecució ha fet que les esglésies cristianes d’Orient superin les diferències”

(Arquebisbat de Tarragona) Quins són els camins de futur per als cristians orientals? “S’entreveuen possibilitats d’un cert retorn a les seves terres que hauran de ser prèviament reconstruïdes; mentre que les esglésies cristianes que arriben a casa nostra, en un occident que ja no és cristià, esperen acolliment i un ecumenisme pràctic que respecti la seva pròpia eclesiologia i els ajudi a superar la persecució

Emilia Laura Arias Domínguez i Tomás Alcoverro guanyen el IX Memorial Joan Gomis

(Justícia i Pau) El jurat de la novena edició del Memorial Joan Gomis, que promou el periodisme solidari, ha decidit premiar, en la categoria d’obres periodístiques, el reportatge 'Una revolución lenta pero irreversible' de la periodista Emilia Laura Arias Domínguez, aparegut a la revista on-line Pikara.

El monjo Manuel Nin relata el martiri actual de les esglésies d'Orient

(CR) Informar i conscienciar. Són els objectius de la Fundació Joan Maragall en convocar un acte perquè el benedictí Manuel Nin expliqui la situació dels cristians perseguits al Pròxim Orient. Tal com relatava el mateix Nin en un article publicat a l'Osservatore Romano el mes de juliol, l'escenari s'ha agreujat els darrers mesos: "Mossul, ciutat custòdia de la Paraula de Déu, ha esdevingut avui custòdia de la sang dels màrtirs".

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe