Vés al contingut

notícies relacionades

Omella considera una "barbaritat" que als 16 anys es pugui avortar sense el permís dels pares

(ACN/Madrid) El president de la Conferència Episcopal, Joan Josep Omella, ha considerat "curiós" que el govern espanyol impulsi ara la llei de l'avortament, en un moment de "crisi" política. "Potser per desviar l'atenció d'altres temes que són importants", ha dit en una conferència d'aquest divendres a Madrid. Ha afegit que això és "utilitzar temes morals per temes polítics" i ha alertat que aquesta barreja no és bona. A més, ha considerat una "barbaritat" que joves de 16 anys puguin avortar sense el permís dels seus progenitors.

Què han dit els bisbes durant el procés?

(Laura Mor –CR) Pacte, entesa, diàleg i defensa de la singularitat, la cultura, la llengua i les “les legítimes aspiracions” dels catalans. Són els elements de consens entre els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense davant del procés sobiranista que viu Catalunya. En aquest article repassem què han dit fins ara els bisbes des del 2011 sobre el moment polític del nostre país. Resum al que s'ha de sumar la nota dels bisbes d'aquest dimecres.

Justícia i Pau celebra que “el diàleg i el compromís prevalguin” en l'acord de pau de Colòmbia

(Justícia i Pau) "Aquest procés de pau ha tingut un acompanyament molt ampli de la societat civil, de les organitzacions socials i de moltes comunitats cristianes". És el subratllat que Justícia i Pau Catalunya fa de l'històric acord de pau signat aquest dilluns, 26 de setembre de 2016, entre el govern de Colòmbia i la guerrilla de les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (FARC).

Es clausura el procés de canonització d'Encarnació Colomina

(Missioneres Filles de la Sagrada Família) La Sala noble del Palau Episcopal de Barcelona acollirà el proper dimarts dia 13 al vespre l'acte de cloenda de la fase diocesana del procés de canonització de Maria Encarnació Colomina i Agustí, cofundadora de les Missioneres Filles de la Sagrada Família de Natzaret. Presidirà l'acte Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, ​​acompanyat del postulador i dels membres del tribunal eclesiàstic format per a aquest procés.

Voluntaris de presons analitzen recursos per a la reinserció dels interns

(Justícia i Pau) Amb l’objectiu de donar a conèixer les dificultats a les quals s’exposen els interns en la seva sortida de la presó, aquest dissabte es convoca el IV Espai Obert de Voluntariat Penitenciari. Organitzat per CEDRE i Justícia i Pau, el programa pretén donar visibilitat als recursos orientats a la reinserció tant de la xarxa pública, com privada.

panoràmica

Veure la fe