Vés al contingut

notícies relacionades

"Estimar és morir", la lliçó de Josep Frigola després de 50 anys de missioner

(Glòria Barrete –Figueres/CR) Després d'onze anys al seminari de Girona, Josep Frigola queda impactat per la idea d'anar a l'Àfrica com a missioner a través del testimoni d'un company seu, en Joaquim Vallmajó, que hi anava. "Per què no puc anar jo també a l'Àfrica?", es va preguntar Frigola. Aquesta inquietud el va anar marcant durant els anys posteriors i és l'octubre del 1965 quan aterra a l'aleshores anomenat Alt Volta i que actualment és Burkina Faso.

Un perdó gratuït i victoriós al Níger

(CR) Una nova carta circular del missioner pare blanc Josep Frigola relata la situació al Níger a tres mesos “de la gran terrabastada contra les comunitats i esglésies cristianes” del passat gener. A les dues principals ciutats del país van ser assassinats diversos cristians i cremades esglésies, cases, comerços de cristians i cases de missioners i religioses.

El missioner Josep Frigola relata un veritable Dimecres de Cendra al Níger

(CR) És la carta del missioner gironí Josep Frigola, escrita aquest Dimecres de Cendra des del Níger. Aquest gener, arran dels alderulls radicals contra les noves publicacions de caricatures de Mahoma, van ser assassinats diversos cristians i cremades esglésies, cases, comerços de cristians i cases de missioners i religioses de dues de les principals ciutats del país.

panoràmica

Veure la fe