Vés al contingut

notícies relacionades

Pardo: “Exercim com a Església quan es demanen mesures de gràcia”

(CR) Primera missa solemne de Sant Narcís marcada per la Covid-19 i per l’aposta pel bé comú. El bisbe de Girona, Francesc Pardo, en la festa del patró de la ciutat, ha assenyalat com es concreta la missió de l’Església a dia d’avui. Des de la Basílica de Sant Feliu de Girona, i amb un to pedagògic, ha recordat que “el projecte cristià demana ‘encarnar-se’ en la història: la universal i la de cada país i poble”.

La Llibreria Claret dedica una setmana al seu patró

(Claretians) La Llibreria Claret ha preparat una campanya específica per celebrar la festa de Sant Antoni M. Claret, que s'escau el proper dilluns 24. Concretament totes les persones que comprin a la Llibreria Claret, també pel web, durant la setmana del 18 al 24 d'octubre, seran obsequiades amb un exemplar de l'àlbum infantil 'Un barret de palla', que narra pels infants la història del bisbe Casaldàliga quan va arribar al Brasil.

Amoris Laetitia: “La inquietud per engegar nous projectes”

(Laura Mor –CR) Com encara el nou curs la pastoral familiar després de la invitació del papa Francesc a acollir la diversitat? Com la concreta? I quin ha de ser el paper dels laics en aquest acompanyament? El proper dissabte 15 d'octubre la xarxa Laicat XXI proposa una nova sessió matinal titulada 'Amoris Laetitia: i ara què fem?'.

"És urgent accelerar el desenvolupament per un món més equitatiu"

(Xavier Costa –Salesians) La delegació de VOLS-Mataró conjuntament amb la presència salesiana van acollir dissabte l'assemblea general de l'entitat, que va comptar amb la presència de socis, voluntaris, delegacions i col·laboradors, fonamentals per tirar endavant aquest projecte solidari que es va iniciar l’any 1992.

panoràmica

Veure la fe