Vés al contingut

notícies relacionades

Davant de Boko Haram al Camerun: "Si des d'aquí no ajudéssim, les escoles tancarien"

(Laura Mor –CR) Si fa deu anys haguessin dit als missioners diocesans de Barcelona que la pacífica zona de l'Extrem Nord del Camerun seria en poc temps un escenari de guerra, amb camins farcits de mines, atacs indiscriminats, pobles fantasmes i campaments de refugiats no s'ho haurien cregut. Ni ells ni la desena de comunitats cristianes que des d'aquí hi donen suport.

Els claretians revisen l'escenari europeu de la congregació

(Claretians) La Cúria General dels claretians a Roma ha acollit aquest cap de setmana la comissió encarregada d’elaborar un esborrany de la visió de la Congregació a Europa per als propers anys. Un document que intenta facilitar la resposta a la crida que senten els claretians a ser una congregació eminentment missionera també en aquest territori europeu.

"Els salesians donarem guerra, perquè els joves són aquí i ens necessiten"

(Miguel Ángel M. Nuño –Salesians) Entrevista al nou provincial de la recent creada inspectoria Maria Auxiliadora dels salesians, Cristóbal López, que engloba Extremadura, Canàries, Andalusia, Múrcia, València, Aragó, Balears, Catalunya i Andorra.

1. Nascut a Almeria, format entre València i Barcelona, i primers anys de vida salesiana a Catalunya. Qui és en realitat Cristóbal López?

panoràmica

Veure la fe