Vés al contingut

notícies relacionades

Càritas Catalunya presenta xifres però posa en el centre les persones

(Jordi Llisterri –CR) Les xifres del treball realitzat per les deu Càritas dels bisbats amb seu a Catalunya continuen sent espectaculars. Molt semblants a les que van presentar l'any passat: atenen mig milió de persones amb 12 mil voluntaris i mobilitzen solidàriament 40 milions d'euros.  

Filles de la Caritat: “Acompanyem, fem vincle, acollim persones”

(Filles de la Caritat) La Companyia de les Filles de la Caritat a Catalunya disposa en total de 7 obres (CRAE Casa Solaz Infantil, CRAE La Caritat, CRAE Complex Maricel, l’Àgora, Llar de Pau, Obra Social Santa Lluïsa de Marillac, Residència Betània) i 2 projectes socials (Espai Rosalia Rendu -Vincles, DiSA Sagrada Família) des d’on s’atenen a infants, joves, adults i gent gran en situació de risc social.

Les Càritas de Solsona, Urgell i Lleida denuncien la cronificació de la pobresa

(Càritas Solsona, Urgell i Lleida) Les Càritas diocesanes de Solsona, Urgell i Lleida han atès durant l'any 2015 un total de 17.095 persones, dada que implica un 10% més respecte l’any 2014. El servei amb més demanda és el programa d'acollida amb gairebé un terç del total de les persones que han passat per les nostres entitats (6.794 persones).

Veure la fe