Vés al contingut

notícies relacionades

Salvador Cristau, nou administrador diocesà de Terrassa

(Bisbat de Terrassa) El Col·legi de Consultors de la diòcesi de Terrassa s’ha reunit en sessió extraordinària aquest dimarts al migdia a la Cúria Diocesana per complir el que disposa el dret canònic amb motiu de trobar-se la diòcesi en Seu Vacant (cc. 419 i 421), i ha escollit Salvador Cristau, bisbe auxiliar, com a nou administrador diocesà.

Bisbe Saiz: “La influència de l’Església va més enllà de la pràctica dominical”

(Laura Mor/Jordi Llisterri –CR/Terrassa) Fora del seu bisbat i dels ambients eclesials a molts els costaria posar nom al bisbe de Terrassa. Com si només existissin els bisbes de les grans capitals catalanes o els que tenen algun protagonisme efímer per polèmiques a la premsa. El 2001 Josep Àngel Saiz Meneses va ser nomenant bisbe auxiliar a Barcelona amb el cardenal Ricard Maria Carles. I el 2004 va ser nomenat el primer bisbe de Terrassa.

Com és un bon líder pastoral?

(Laura Mor –CR/Terrassa) Escolta amb atenció, detecta necessitats i acompanya amb actitud de servei. Són trets bàsics d'un bon líder. ESADE, l'escola de negocis dels jesuïtes, i la Cova de Manresa han llançat una proposta al conjunt de diòcesis amb seu a Catalunya per formar en lideratge els rectors de les parròquies. I el bisbat de Terrassa és el primer que s'hi ha sumat.

Testimonis i repàs al Sínode de la Família en les Jornades Transmet

(Bisbat de Terrassa) Aquest cap de setmana han tingut lloc les IV Jornades Transmet a la diòcesi de Terrassa. Aquestes jornades són una proposta de formació en relació a la nova evangelització, adreçada a tota la diòcesi amb un tema concret cada any. En aquesta ocasió han estat sobre “La missió de la família a la Nova evangelització”.

Càritas Terrassa ha atès un 11% més de persones

(Càritas Terrassa) Aquest dimecres ha tingut lloc, a la seu de Càritas Diocesana de Terrassa, a la ciutat de Sabadell, la presentació de la Memòria 2014. L’acte ha estat presidit pel bisbe Josep Àngel Meneses, bisbe de Terrassa, i han intervingut també Salvador Obiols, director general de Càritas Diocesana, i Pilar Taché, secretària general i cap d’Acció Social.

panoràmica

Veure la fe