Vés al contingut

notícies relacionades

GSJ-2022-6

L'escolta i la comunitat centraran la nova Jornada Sant Jordi

CR | L'abadessa Maria del Mar Albajar i el superior provincial d'Espanya i Argentina dels camils, José Carlos Bermejo, protagonitzaran la nova Jornada del Grup Sant Jordi. La trobada, que tindrà lloc el 18 de novembre a l'Hotel Alimara de Barcelona, se centrarà en l'escolta, la cura, la comunitat i la revelació. Per a participar-hi és imprescindible inscriure's abans del 13 de novembre. 

La Jornada Sant Jordi defensa la fe adulta de qui accepta la fragilitat i es deixa tocar

(CR/Grup Sant Jordi) “Quina vida ens podem permetre perdre?” Aquesta és una de les preguntes que la teòloga protestant francesa Marion Muller-Colard ha formulat aquest dissabte en la XVI Jornada Sant Jordi a Barcelona. Ha assenyalat que l’Església ha de superar “la por a desaparèixer com a institució” per poder afrontar de forma decidida temes clau de la societat contemporània, com són la crisi socioambiental i la violència sexual.

La Jornada Sant Jordi fa potència de la vulnerabilitat

(Laura Mor –CR) Quinze anys de complicitats eclesials compartides. Quinze anys teixint xarxa per una Església sensible als qui més pateixen i compromesa amb el món social i polític. La Jornada Sant Jordi va omplir el dissabte de pensament i de diàleg. Aquesta edició, de la mà de la teòloga Pepa Torres i del filòsof Josep Maria Esquirol. La primera, amb les lluites que busquen alliberar i cuidar la persona. El segon, sobre la capacitat de commoure’s i de ser ferits que conformen la condició humana.

Veure la fe