Vés al contingut

notícies relacionades

Omella i els presos: “No entro en política concreta”

(CR) El cardenal Joan Josep Omella ha comentat la carta que va fer pública divendres la germana del conseller Jordi Turull al diari Ara. “En els temes polítics, no hi entro”, ha dit aquest dimarts a la seu del bisbat de Barcelona.

Escola Adhara, 10 anys de vinculació al pla de formació de la Generalitat de Catalunya

(Escola Pia) El Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya (PFAVC) celebra el seu 25è aniversari i en fa 10 que l’Escola Adhara és una de les entitats que en forma part. El PFVAC és una proposta formativa del Govern de la Generalitat adreçada a les persones voluntàries de tot Catalunya, en tots els nivells d’intervenció i àmbits d’actuació.

Jordi Turull: "Volem tenir bones relacions amb el Vaticà"

(CR) "És important per qualsevol Estat tenir unes bones relacions amb el Vaticà". Des d'aquest punt de partida Jordi Turull, president durant la legislatura que ara acaba del grup parlamentari de Convergència i d'Unió, afirma que Catalunya haurà de mantenir acords amb la Santa Seu. "Volem tenir bones relacions amb el Vaticà", assegura, i diu que la voluntat "és poder executar els Acords, parlar-ne, i negociar, directament des de Catalunya".

Catalunya i Religió. Converses amb els líders polítics catalans

(CR) Durant la primavera del 2015 CatalunyaReligió.cat i la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna ha enregistrat un cicle d'entrevistes als líders polítics catalans. "Catalunya i Religió" recull les posicions dels principals grups parlamentaris catalans sobre els temes religiosos que tenen dimensió pública i que afecten a les administracions. La laïcitat i l'aconfessionalitat, les relacions amb l'Església catòlica, els valors i la solidaritat, la convivència o l'acollida de noves religions com l'Islam, són alguns dels temes de conversa.

Veure la fe