Vés al contingut

notícies relacionades

cor-cererols

El monjo de Montserrat Jordi-Agustí Piqué estrena a Roma la Messa 'Locus Iste'

​​​​​​​EXAUDI / CR | Amb motiu de la solemnitat de la dedicació de la basílica de Sant Joan del Laterà de Roma, el monjo benedictí de Montserrat Jordi-Agustí Piqué ha estrenat a la mateixa basílica la Messa 'Locus Iste', composta per ell mateix. La peça, que s'ha pogut sentir aquest dimecres a la tarda, va ser un encàrrec del cardenal i vicari de Roma, Angelo de Donatis, expressament per aquesta festa. 

Els motets de Bach clouran el IV Festival Internacional Orgue de Montserrat

(Abadia de Montserrat) Els motets de J. S. Bach seran els protagonistes del darrer concert del IV Festival Internacional Orgue de Montserrat, després del concert de tenora, flabiol i orgue que van oferir el proppassat 9 d’agost el mestre Jordi Figaró i el pare Jordi-Agustí Piqué, per delit de les 600 persones que aquell vespre van omplir de gom a gom la Basílica de Santa Maria de Montserrat.

"El nostre país està a la cua de la música culta per a orgue"

(Eulàlia Tort CR) Amb l'arribada del bon temps, comença la temporada de festivals d'estiu a casa nostra. L'Abadia de Montserrat n'acull un que ja s'ha convertit en una cita imprescindible per als amants de la música d'orgue i que enguany celebra la seva quarta edició precedit per l'èxit de públic.

Veure la fe