Vés al contingut

notícies relacionades

mossos-esquadra

L’arquebisbat de Barcelona organitza una trobada pastoral amb els cossos de seguretat

ROGER VILACLARA –CR | El bisbe auxiliar de Barcelona Javier Vilanova es trobarà amb membres dels cossos de seguretat de l’arxidiòcesi aquest pròxim 18 d’abril a la tarda. Es tracta d’una trobada inusual perquè, fins ara, un bisbe de Barcelona no s’havia trobat mai amb els cossos de seguretat per fer-ne un acompanyament pastoral.

sagrada-familia-setmana-santa

Concerts, tallers i projeccions de llum a la Sagrada Família per celebrar la Setmana Santa

SAGRADA FAMÍLIA | S’acosta la Setmana Santa i la Sagrada Família ha preparat una programació d’actes de culte, culturals i populars. La programació d’actes inclourà el Concert de Setmana Santa i el taller familiar, així com les celebracions litúrgiques de la missa de Rams, el Tríduum Pasqual i el Via Crucis. També hi haurà les il·luminacions de Setmana Santa a la façana de la Passió, que aniran acompanyades del relat de la passió i mort de Jesucrist amb locució musicada.

processo-pluja-barcelona

Barcelona es prepara per a una processó per “cridar al do de la pluja”

ANNA GUIMERÀ –CR | La situació de sequera que viu Catalunya és greu, per això l’Arxiconfraria de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist, el Consell General de Germandats i Confraries de l’Arquebisbat de Barcelona i l’Església Arxidiocesana de Barcelona han organitzat una processó per la pluja el pròxim dissabte 9 de març. Està clar que no és la primera processó que es fa recentment a Catalunya per demanar que plogui, però dins de l’Arquebisbat de Barcelona feina temps que no hi havia aquesta iniciativa.
caritas-bcn-collboni-7

Jaume Collboni: “Càritas és un exemple de compromís i solidaritat”

CÀRITAS BARCELONA | L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha visitat aquest dimarts a la tarda l'Espai Polivalent de Càritas Diocesana de Barcelona. "Càritas és un exemple de compromís i solidaritat", ha dit l'alcalde durant la visita a l'espai de la parròquia de Santa Maria Magdalena del barri de les Roquetes, del districte de Nou Barris. 

caritas-bcn-00 - 1

Eduard Sala, nou director de Càritas Barcelona

JORDI LLISTERRI –CR | Continuïtat total a Càritas Diocesana de Barcelona. Eduard Sala ha estat nomenant nou director pel cardenal Joan Josep Omella. Substitueix a Salvador Busquets que va ser nomenat el 2014 i ara es jubila. Sala té una àmplia trajectòria a diverses entitats socials i d’Església, en la docència i des de 1982 ha col·laborat amb Càritas en diverses etapes. Actualment, formava part de l’equip directiu de Càritas com a responsable de l'Àrea Social de Càritas Diocesana de Barcelona.

Veure la fe