Vés al contingut

notícies relacionades

justicia-pau-iran

Justícia i Pau demana a les autoritats de l'Iran investigar l'assassinat de Masha Amini

JUSTÍCIA I PAU | Una recerca immediata, independent, exhaustiva i imparcial entorn de la mort de Mahsa Amini. Aquesta és la petició que ha fet aquest dimarts Justícia i Pau Barcelona a les autoritats de l'Iran arran de la detenció i l'aparent violència que va rebre Amini per incomplir les lleis sobre l'ús del vel en l'espai públic. 

Augmenten els discursos d’odi contra la fe bahá’í a l’Iran

(CR) En els últims 6 mesos, de novembre de 2020 a abril de 2021, s’han registrat prop de 5.800 expressions d’odi, un 36% més que el mateix període de l’any anterior. La comunitat bahá’í torna a denunciar la situació “aberrant i alhora desconeguda” que viuen a l’Iran. Alerten dels efectes i les greus conseqüències sobre la població creient que poden derivar dels discursos d’odi i de difondre informació falsa.

Manuel Nin: “La persecució ha fet que les esglésies cristianes d’Orient superin les diferències”

(Arquebisbat de Tarragona) Quins són els camins de futur per als cristians orientals? “S’entreveuen possibilitats d’un cert retorn a les seves terres que hauran de ser prèviament reconstruïdes; mentre que les esglésies cristianes que arriben a casa nostra, en un occident que ja no és cristià, esperen acolliment i un ecumenisme pràctic que respecti la seva pròpia eclesiologia i els ajudi a superar la persecució

Veure la fe